Un medic cu specialitatea Medicină Internă din Constanţa a decedat la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti din cauza coronavirus. Bărbatul demisionase în 6 aprilie, iar o zi mai târziu a început să prezinte simptome de boală, fiind internat în spital. Din 11 aprilie starea i s-a agravat, fiind transferat la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministerul Sănătăţii confirmă decesul medicului din Constanţa. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost medic cu specialitatea medicină internă până în data de 6 aprilie 2020 în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa când a demisionat”, a transmis, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că în data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar în data de 8 aprilie 2020 medicul  fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, acolo unde a şi fost confirmat pozitiv în aceeaşi zi.

În 11 aprilie 2020, după ce stare de sănătate s-a agravat, a fost transferat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş unde a decedat în data de 21 aprilie 2020.

Marţi seară, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat că în România s-au infectat 1.033 de cadre medicale, iar şase au murit. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.