Un fast-food din Constanţa a fost închis temporar de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) după ce au fost găsite insecte vii şi moarte, mizerie, carne fără elemente de identificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CJPC Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că în urma unei sesizări online a fost făcut un control la SC Fast Food Gară SRL – Fast Food “La şnitzel”. Echipele de control au găsit insecte vii şi moarte (gândaci şi muşte), coşuri de colectare a deşeurilor menajere fără capac şi pedală, ambalajele materiilor prime erau reutilizate, frigidere neigienizate cu garnituri ce prezintă gândaci morţi/striviţi, nu erau respectate vecinătăţile în frigiderele cu materii prime. 
De asemenea, pavimentul şi pereţii erau neigienizaţi, cu acumulări de praf, grăsime şi resturi alimentare, nu există flux tehnologic şi chiuvete suficientem, depozitarea materiilor prime era neconformă (legume în aer liber, făina într-un recipient din lemn, castraveţii muraţi în butoaie în aer liber), carnea nu avea elemente de identificare şi caracterizare. 
Comisarii CJPC Constanţa au închis fast-food-ul până la remedierea deficienţelor şi au amendat unitatea cu 10.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.