Un deţinut din Penitenciarul Galaţi a fost agresat de doi colegi de celulă, în urma unui conflict spontan. Bărbatul a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vă informăm că, astăzi, 05 februarie 2021, în jurul orei 17:05, pe fondul unui conflict spontan, un deţinut custodiat de Penitenciarul Galaţi a fost agresat de alte două persoane private de libertate în camera de deţinere în care aceştia erau cazaţi. Personalul operativ din cadrul penitenciarului a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului şi separarea deţinuţilor implicaţi în altercaţie”, au transmis, vineri, reprezentanţii Penitenciarului Galaţi. 
 
Aceştia au precizat că a fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă care s-a prezentat la penitenciar şi a preluat deţinutul agresat în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate într-o unitate spitalicească din reţeaua sanitară publică.
 
”În conformitate cu prevederile legale, administraţia locului de deţinere a procedat la sesizarea organelor judiciare şi la informarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate. De asemenea, la nivelul unităţii, a fost declanşată procedura disciplinară faţă de persoanele private de libertate implicate, cauzele şi împrejurările producerii incidentului urmând a fi stabilite ulterior verificărilor”, a mai transmis sursa citată. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.