Un bărbat din Galaţi, în vârstă de 49 de ani, a murit având infecţie cu coronavirus, dar şi meningită cu virus West Nile. El a fost diagnosticat la Spitalul Judeţean Buzău, dar a murit la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală, unde a fost transferat, în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, bărbatul de 49 de ani din Galaţi a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, cu suspiciune de encefalită. El a fost testat şi diagnosticat cu meningoencefalită cu virus West Nile. Ulterior, i s-a făcut test şi pentru coronavirus, care de asemenea a ieşit pozitiv.

Starea pacientului s-a agravat, astfel că medicii au decis să îl transfere la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti. În acest spital, gălăţeanul a decedat.

Surse medicale susţin că bărbatul se afla în judeţul Alba, acolo unde are o locuinţă, iar la un moment dat, în timp ce cosea, i s-a făcut rău, astfel că şi-a chemat fiii, cerându-le să-l ducă acasă, la Galaţi. 

Pe drum, în judeţul Buzău, bărbatului de 49 de ani i s-a făcut şi mai rău, rudele au chemat ambulanţa, care l-a dus la UPU a Spitalului Judeţean Buzău, cu suspiciunea de accident vascular cerebral.

La Spitalul Judeţean Buzău, bărbatului i s-a stabilit diagnosticul de meningită cu West Nile, virus transmis de ţânţar, ulterior constatându-se că avea şi infecţie cu coronavirus.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.