Un bărbat din Bucureşti, suspectat că fura din locuinţe, a fost prins de poliţişti în timp ce avea asupra sa 350 de chei de diferite tipuri şi modele, pe care le folosea la spargerea apartamentelor. Bărbatul ar fi furat laptopuri, telefoane mobile, bijuterii şi bani din trei locuinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, joi dimineaţă poliţiştii l-au observat pe bărbatul de 49 de ani în timp ce pleca de acasă, având la el o pungă de plastic neagră. În jurul prânzului, după ce a încercat să intre în mai multe scări de bloc de pe diferite străzi din Sectorul 6, poliţiştii l-au văzut pe bărbat în timp ce intra într-un bloc, ieşind o oră mai târziu cu un rucsac pe care nu îl avea înainte.

Poliţiştii l-au oprit, l-au legitimat şi l-au percheziţionat, fiind găsite asupra sa aproximativ 350 de chei de diferite tipuri şi modele, precum şi bunuri care ar fi putut fi folosite pentru intrarea în locuinţe.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că din aprilie până în prezent, bărbatul a săvârşit trei infracţiuni. Astfel, în luna aprilie bărbatul a intrat în locuinţa sa prin folosirea cheilor false pe care le avea la el şi prin forţarea uşii de acces, furând, printre altele, un laptop împreună cu încărcătorul, un telefon mobil, bijuterii de argint, o sticlă de băuturi spirtoase, parfumuri şi o geantă de damă, valoarea aproximativă a prejudiciului fiind de 1.500 de lei.

Cel de-al doilea caz a fost la începutul lunii mai, când bărbatul a încercat să rupă butucul de la sistemul de închidere al uşii de acces, fără să reuşească să intre, iar în 18 mai, bărbatul a intrat într-o garsonieră din Sectorul 6, de unde a luat aparatură electronică şi alte bunuri în valoare totală de 6.000 de lei.

În urma percheziţiei la domiciliul bărbatului, poliţiştii au găsit, printre altele, articole electronice, bijuterii şi parfumuri şi mai multe dispozitive confecţionate artizanal care ar fi fost folosite la spargerea locuinţelor.

Bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.