Un bărbat care făcea scandal în Vama Veche, duminică dimineaţa, în faţa unui local a fost potolit de jandarmii care asigură liniştea publică în staţiune. Asupra sa au fost găsite un box metalic şi o substanţă vegetală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, duminică, în jurul orei 3.00, jandarmii care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au fost sesizaţi despre faptul că o persoană adresează injurii unor angajaţi ai unei clătitării aflată pe strada Falezei. 
 
„Echipajul a ajuns imediat la faţa locului, a observat un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, agitat şi supărat, şi care adresa injurii personalului. Chiar dacă i s-a solicitat să înceteze, acesta a continuat să adrese injurii. După ce a fost calmat, tânărul a declarat că este supărat şi şi-a vărsat nervii pe angajaţii clătităriei”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi.
 
În rucsacul său jandarmii au găsit un box metalic şi un recipient de plastic în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri. Tânărul a declarat jandarmilor că nu ştie de unde este substanţa şi că boxul metalic nu îi aparţine.
 
Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar recipientul de plastic cu substanţă vegetală găsit asupra lui va fi predat Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.