Un băieţel din Bucureşti şi-a dorit să-şi petreacă ziua de naştere cu poliţiştii din Brigada Rutieră, iar aceştia i-au făcut o surpriză. De asemenea, dorinţa sa a fost de a vizita şi Ministerul de Interne, fiind primit de Lucian Bode.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M-am bucurat să-l cunosc astăzi pe Andrei, un băieţel în vârstă de doar 6 ani, care şi-a dorit din tot sufletul să-şi petreacă ziua de naştere alături de poliţiştii rutieri şi să viziteze Ministerul Afacerilor Interne. A fost cu siguranţă o întâlnire emoţionantă pentru el, dar şi pentru noi! Cea mai mare emoţie a avut-o când l-au întâmpinat poliţiştii de la Brigada Rutieră. Are şi el acasă o uniformă, mărimea lui, are chiar şi o motocicletă de jucărie, dar astăzi i-a întâlnit în realitate pe eroii poveştilor lui”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Lucian Bode.

Ministrul de Interne a precizat că micuţul a făcut parte din echipele de poliţie.  

”A fost o încântare să vedem cu câtă pasiune vorbeşte despre meseria de poliţist şi o provocare să-i putem răspunde la toate întrebările năstruşnice. Aici, la sediul MAI, un copil şi-a împlinit un vis, iar noi am primit în dar energia sa molipsitoare. El este Andrei-Emanuel Ene şi cea mai mare dorinţă pentru ziua lui de naştere a fost să ne cunoască. Îi spunem şi noi “La mulţi ani!“. Îi dorim să crească mare şi sănătosâ”, a mai transmis ministrul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.