Un angajat al Penitenciarului-Spital Jilava a fost confirmat cu coronavirus. Acesta lucra în sectorul administrativ, cu echipament de protecţie, şi nu a interacţionat cu deţinuţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm că, astăzi, 23.06.2020, un angajat al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate”, a transmis, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Sursa ciată a precizat că se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor.

Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.