Un angajat al Penitenciarului Botoşani a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, luni, că un angajat al Penitenciarului Botoşani a fost infectat cu coronavirus.

”Odată cu apariţia primelor simptome, acesta a informat conducerea unităţii şi nu s-a mai prezentat în serviciu (21.04.2020). Anterior acestei date, angajatul a purtat echipament de protecţie (mască, mănuşi). Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani”, a transmis ANP. 

Sursa citată precizează că, preventiv, membrii personalului cu care angajatul confirmat a interacţionat anterior ultimei prezentări în serviciu se află la domiciliu,activitatea fiindu-le preluată conform planificărilor.

Se continuă monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.