Un al doilea angajat al Ministerului Justiţiei, care lucrează la direcţia de contencios, a fost confirmat cu coronavirus, a anunţat, joi seară, instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Justiţiei anunţă confirmarea, în cursul acestei seri, a unui al doilea caz de COVID-19, în persoana unui angajat din cadrul direcţiei de contencios.

"Au fost dispuse imediat măsurile legale şi anunţată DSP Bucureşti pentru începerea anchetei epidemiologice", a arătat Ministerul Justiţiei.

Un prim angajat al Ministerului Justiţiei, care lucrează în Departamentul de buget finanţe, a fost confirmat, joi, cu coronavirus. Persoana respectivă nu a mai fost la birou din 3 aprilie. Ministerul Justiţiei rămâne operaţional complet, angajaţii lucrând online şi telefonic. Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a cerut evacuarea instituţiei, prima zi de lucru în sediu urmând a fi în 14 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.