Un tv-screen cu informaţii utile pentru refugiaţii din Ucraina a fost montat în Gara de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de astăzi, în Gara de Nord a fost amplasat un tv-screen prin intermediul căruia sunt difuzate informaţii care ajută la identificarea vizuală mult mai facilă a voluntarilor şi traducătorilor, a punctului de infomare, a farmaciei mobile şi a liniei telefonice operaţionalizate în call center-ul CMBCCI”, a transmis, vineri seară, IGSU.  

Sursa citată a precizat că informaţiile sunt afişate în limbile ucraineană, engleză si română. 

”Acest demers este complementar acţiunilor realizate anterior, prin care au fost afişate mesaje informative în celelalte spaţii şi pe corturile de cazare temporară a persoanelor refugiate/strămutate pe teritoriul ţării, amplasate de ISUBIF în incinta Gării de Nord”, a mai transmis instituţia.  

Mii de refugiaţi din Ucraina ajung în Gara de Nord, iar de acolo pleacă fie către locurile de cazare din Capitală şi împrejurimi, fie mai departe către ţările sau localităţile de destinaţie. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.