O turmă de zimbri în libertate a fost filmată în Parcul Natural ”Vânători” din Neamţ, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a parcului. Cele 13 animale se plimbă prin zăpadă şi au fost surprinse într-o poieniţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email



”România anului 2018, turmă de zimbri în libertate, în Parcul Natural Vânători din Neamţ. Altfel spus, multă muncă, sprijin de la colegii de la ocoalele silvice, înţelegere din partea comunitaţilor locale şi, bineînţeles, interesul constant al iubitorilor de natură...”, este mesajul care însoţeşte imaginile pe pagina de Facebook a parcului.

Zimbri au fost filmaţi într-o poieniţă, în timp ce se plimbă prin zăpadă. Iniţial, în cadru apar doar două exemplare, apoi turma ajunge la 13 animale, de diferite vârste.

Parcul Natural ”Vânători” Neamţ se află în nordul judeţului Neamţ, la graniţa cu Suceava, cu precădere în raza comunelor Agapia, Bălţăteşti, Brusturi, Crăcăoani, Vânători Neamţ, Raucesti, Pipirig si a oraşului Târgu Neamţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.