Una dintre surorile dispărute în Dunăre la începutul acestei săptămâni a fost găsită, joi dimineaţa, la aproximativ 400 de metri de locul în care a intrat în apă. Autorităţile continuă căutările celeilalte fete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, joi dimineaţă, mai mulţi marinari au observat trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două fete, cea de 12 ani, în timp ce plutea la o distanţă de aproximativ 400 de metri în aval de la locul în care ar fi intrat în apă şi la aproximativ 50 de metri distanţă de mal. 
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că în prezent continuă căutările pentru cealaltă fată dispărută. La operaţiune participă şapte subofiţeri, dintre care doi scafandri, cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, toate din cadrul ISU Tulcea, iar ISU Constanţa este prezent la operaţiune cu doi scafandri. 
 
Cele două surori au dispărut, luni după-amiază- după ce una dintre fete a alunecat în Dunăre, în zona portului Isaccea, iar cealaltă a intrat după ea să o salveze.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.