Un bărbat de 48 de ani din judeţul Tulcea este suspect de infectare cu coronavirus, după ce s-a întâlnit cu un prieten venit din Italia în urmă cu două săptămâni şi are o stare febrilă şi alte afecţiuni. El a fost dus cu izoleta la Spitalul Judeţean Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Prefecturii Tulcea, vineri, un bărbat de 48 de ani, care a avut contact în urmă cu două săptămâni cu un prieten sosit din Italia, dintr-o zonă afectată, şi care prezenta o stare febrilă, precum şi alte afecţiuni, a fost transportat cu izoleta la Spitalul Judeţean Tulcea, secţia de Boli Infecţioase, pentru recoltare de probe, urmând a se stabili dacă are sau nu coronavirus. 
 
De asemenea, pentru femeia de 57 de ani care vineri dimineaţă a fost dusă la Spitalul Judeţean Constanţa, fiind suspectă de coronavirus, primul test pentru COVID-19 a fost negativ.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.