O femeie în vârstă de 57 de ani din judeţul Tulcea, întoarsă din Italia săptămâna trecută, este suspectă de coronavirus. Ea se afla în izolare la domiciliu şi pentru că a acuzat mai multe simptome, printre care febră, tuse şi respiraţie accelerată a fost dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Tulcea, pe data de 13 martie, o femeie de 57 de ani, care era în izolare la domiciliu cu familia din data de 7 martie, întoarsă din Italia, a fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Tulcea, Secţia de Boli Infectioase, având simptome: febră, tuse şi respiraţie accelerată. Persoana suferă şi de alte afecţiuni.

În cele din urmă a fost decis transportul femeii cu izoleta la Spitalul Judeţean Constanţa pentru recoltarea de probe în vederea identificării noului coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.