Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea face apel la agenţii economici să continue să doneze pentru aprovizionarea unităţii medicale cu materiale sanitare, medicamente şi aparatură necesară, fiind nevoie în principal de echipament de protecţie şi de 13 aparate de ventilaţie mecanică pentru ATI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea face apel şi pe această cale la toţi agenţii economici importanţi care activează pe teritoriul judeţului nostru să continue cu donaţii pentru aprovizionarea spitalului cu materiale sanitare, medicamente şi aparatură necesară în contextul pandemiei COVID-19”, se arată într-un comunicat al spitalului, transmis joi.
 
Sursa citată spune că în principal se doreşte achiziţionarea de echipament de protecţie (măşti, halate, combinezoane), medicaţie antivirală, izoletă cu targă şi 13 aparate de ventilaţie mecanică pentru ATI.
 
În judeţul Tulcea nu există niciun caz de îmbolnăvire cu COVID-19.
 
Joi, în judeţul Tulcea, 22 de persoane sunt în carantină, iar 414, autoizolate la domiciliu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.