Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader precizează, după apariţia unor informaţii privind internarea sa de urgenţă în spital, că s-a internat pentru a-şi face analizele medicale periodice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M-am internat petru a-mi face analizele medicale periodice”, spune Toader.

El aminteşte că, atunci când a fost la spital pentru a-şi scoate nişte aluniţe, s-a spus că s-a internat de urgenţă, cu piciorul rupt.

”Când am fost la spital, timp de o oră si 20 minute, pentru a-mi scoate cele tŕei aluniţe de pe faţă, presa a scris că m-am internat de urgenţă, având piciorul rupt!”, remarcă fostul ministru.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, medicul Florin Grămadă, a confirmat pentru News.ro că fostul ministru este internat în această unitate medicală, el precizând însă că nu poate oferi detalii privind starea pacientului.

Presa locală a relatat că Tudorel Toader a făcut un puseu de tensiune şi  a ajuns la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului ''Sf. Spiridon'' din Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.