Trenul IR 1835 care circulă pe ruta Bucureşti Nord - Teiuş/Cluj-Napoca are, joi, o întârziere de peste două ore şi jumătate, întrucât a staţionat la Chiajna din cauza unor defecţiuni succesive la locomotivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Călători a anunţat că, joi, trenul IR 1835 care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Craiova – Teiuş/Cluj-Napoca a întârziat circa 150 de minute în staţia Chiajna ca urmare a producerii unor defecţiuni succesive la locomotivă. Trenul şi-a reluat circulaţia în condiţii de siguranţă, cu o locomotivă de ajutor.

"Facem menţiunea că o parte dintre călători au fost preluaţi de trenul R 9005 Bucureşti Basarab – Craiova. De asemenea, în staţiile din parcursul trenului IR 1835, personalul feroviar CFR Călători va oferi asistenţă pasagerilor pentru a se asigura toate legăturile către destinaţiile finale", a arătat sursa citată.

De asemenea, o comisie va cerceta cauzele care au condus la producerea acestor defecţiuni.

Potrivit datelor de pe site-ul Mersul trenurilor, garnitura a plecat din gara Roşiori Nord cu 154 de minute întârziere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.