Trei români care se aflau pe o barcă ce plutea în derivă pe Marea Neagră, la aproximativ două mile marine de Eforie Nord, au fost salvaţi, joi seară, de poliţiştii de frontieră, în urma unui apel la serviciul de urgenţă 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit, joi seară, pentru salvarea a trei cetăţeni români, care se aflau pe o barcă ce plutea în derivă pe Marea Neagră.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, joi, la ora 18.00, a fost primită o informare de la operatorul 112, conform căreia o ambarcaţiune de mici dimensiuni pluteşte în derivă la aproximativ două mile marine, pe direcţia localităţii Eforie Nord.

Poliţiştii de frontieră au intervenit cu ambarcaţiunea de pe nava MAI 0201 din cadrul Grupului de Nave Constanţa şi au identificat o barcă de agrement, de mici dimensiuni, în care se aflau trei bărbaţi.

Cei trei români au declarat că li s-a defectat motorul bărcii şi nu puteau să ajungă la mal, precizează Poliţia de Frontieră. Ambarcaţiunea a fost remorcată de poliţiştii de frontieră până în portul Belona - Eforie Nord, cei trei bărbaţi ajungând în siguranţă la mal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.