Trei pacienţi cu COVID-19 aflaţi în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad sunt transferaţi la Spitalul din Szeged, Ungaria, cu ambulanţe SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au anunţat, pe pagina de Facebook, că trei pacienţi din Unitatea Primire Urgenţe, infectaţi cu virusul SARS CoV-2, au plecat spre Spitalul din Szeged în urma unui protocol încheiat între România şi Ungaria.

"Pacienţii arădeni au 30, 61 respectiv 68 de ani. Prima pacientă care a urcat în ambulanţa SMURD este Roxana, o tânără încrezătoare că se va întoarce sănătoasă acasă. Le urăm drum bun, însănătoşire grabnică şi îi aşteptăm la Arad", au arătat aceştia.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că vineri continuă transferul pacienţilor infectaţi cu SARS-Cov-2 în unităţile sanitare din Ungaria, fiind transferaţi 12 bolavi, în stare critică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.