Trei pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie de la Săpoca au fost confirmaţi cu coronavirus, fiind vorba despre două femei care erau internate în secţia exterioară Ojasca şi de o a treia pacientă, din Secţia de Psihiatrie Cronici. Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică în acest caz, dat fiind numărul foarte mare de pacienţi şi personal medical care se află în acest spital şi în secţiile exterioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse medicale, două paciente din Secţia Ojasca au fost confirmate cu coronavirus şi au fost transferate în Spitalul Municipal din Rm.Sărat, unitate de suport pentru tratarea bolnavilor COVID 19.

O altă pacientă a fost confirmată în Secţia de Psihiatrie cronici, fiind internată în Spitalul Judeţean Buzău.

În urma anchetei, epidemiologii au descoperit peste 70 de contacţi ai celor trei cazuri confirmate cu coronavirus, atât  angajaţi ai spitalului cât şi pacienţi.

Unii au fost deja testaţi şi se aşteaptă rezultatele testelor, alţii sunt monitorizaţi. 

În judeţul Buzău au fost confirmate, joi, 24 de cazuri noi de infecţie cu coronavirus, judeţul ajungând la un total de 883 de bolnavi de la debutul pandemie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.