Autorităţile din Buzău vor oferi, de 1 Decembrie, trei mii de porţii de fasole cu ciolan, vin fiert şi plăcinte celor care vor veni în Parcul Crâng din municipiu, pentru fiecare porţie de mâncare fiind alocată suma de 18 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Buzău, Petre Emanoil Neagu, a declarat, luni, că pentru 1 Decembrie vor fi pregătite trei mii de porţii de fasole cu ciolan, vin fiert şi plăcintă, dar şi alimente de post.

Mâncarea va fi oferită în Parcul Crâng din municipiul Buzău, iar societatea care se va ocupa de distribuţia alimentelor a fost stabilită prin licitaţie, preţul cel mai mic contând în alegerea firmei.

Autorităţile locale vor plăti 18 lei pentru o porţie de mâncare, în aceşti bani fiind inclus şi transportul alimentelor şi amenajarea meselor în Parcul Crâng.

Neagu a precizat că în luna decembrie Consiliul Judeţean şi instituţiile din subordine vor organiza o serie de manifestări, printre care spectacolul ”Actorii buzoieni vin acasă”, regizat de Radu Gabriel.

De asemenea, va fi amenajat un tunel luminat format din aproximativ 42.000 de beculeţe pe aleea care face legătura între cel mai mare bulevard din Buzău şi Muzeul Judeţean.

La Muzeul Judeţean vor fi oraganizate mai multe evenimente, printre care şi un târg de produse tradiţionale desfăşurat în perioada 9-22 decembrie, la care vor participa 15 producători din judeţ. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.