Trei copii de la două şcoli din Târgu-Jiu au fost confirmaţi cu coronavirus după ce au revenit din tabere care au avut loc la Braşov şi pe litoral. În urma anchetei epidemiologice, 97 de elevi au fost izolaţi la domiciliu de către DSP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit www.gorjonline.ro, trei elevi de la Şcoala Gimnazială ”Alexandru Ştefulescu” şi Şcoala Gimnazială ”Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu au fost confirmaţi cu coronavirus la scurt timp după revenirea din două tabere care au avut loc la Cheile Grădiştei, judeţul Braşov şi pe litoral.

Cei trei elevi elevi care au virusul nu au fost deocamdată internaţi.

În urma anchetei epidemiologice, DSP Gorj a dispus izolarea la domiciliu pentru 97 de elevi care au participat la cele două tabere.

Verificările DSP continuă, întrucât elevii care au mers în tabără pe litoral s-au deplasat cu trenul. Ceilalţi au mers cu autocarul, dar deocamdată nu se ştie dacă au purtat sau nu mască pe durata transportului.

Şi familiile copiilor au fost izolate la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.