Trei membri ai personalului medical de la Secţia ATI a Spitalului Clinic "Sfânta Maria" din Bucureşti au fost confirmaţi cu noul coronavirus, fiind asimptomatici. Secţia ATI va rămâne închisă pentru două săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În spiritul unei comunicări corecte şi transparente a opiniei publice, vă informăm că la Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, în cadrul Secţiei ATI, au fost depistate 3 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, în rândul personalului medical", a transmis, vineri, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

Persoanele infectate sunt asimptomatice şi se află, conform procedurii, în izolare la domiciliu. De asemenea, alţi 7 contacţi se află în carantină.

Toate cazurile au fost raportate la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, ancheta epidemiologică fiind încheiată.

Potrivit normelor în vigoare, Secţia ATI a Spitalului Clinic "Sfânta Maria” este în prezent închisă pentru o perioadă de două săptămâni, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.