Trei asistente medicale şi un ambulanţier din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Autorităţile nu au declarat focar, pentru că cei patru lucrează pe ture diferite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Infectările în cazul celor trei asistente şi al ambulanţierului sunt cele mai recente în cadrul Serviciului de Ambulanţă din Prahova. Anterior, au mai fost semnalate în cadrul instituţiei peste 20 de cazuri, dar şi un deces. Este vorba despre o asistentă medicală care a murit într-un spital din alt judeţ, unde fusese transferată din cauză că la nivelul judeţului Prahova nu au mai fost libere locuri la terapie intensivă pentru bolnavii de COVID-19.

De altfel, situaţia este aceeaşi şi în prezent în spitalele din judeţul Prahova. Dintre cele 378 de locuri destinate bolnavilor infectaţi cu SARS-CoV-2, 331 sunt ocupate, iar la ATI nu este niciun pat liber.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 6.516  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Din totalul celor confirmaţi de la începutul epidemiei, 225 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova. Ultimele patru decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.

Cea mai recentă raportare pe 24 de ore arată, de asemenea, 101 noi cazuri de COVID-19 în judeţul Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.