Trei angajaţi ai Biroului Vamal de Interior Buzău au fost confirmaţi cu coronavirus, Direcţia de Sănătate Publică declarând focar de boală şi dispunând o serie de măsuri. În judeţul Buzău, sunt active la acest moment 8 focare de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor DSP Buzău, trei angajaţi  de la Biroul Vamal de Interior au fost confirmaţi cu coronavirus, motiv pentru care a fost declarat focar.

În judeţul Buzău, mai sunt active la acest moment încă 7 focare de COVID-19.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, în secţia ATI sunt 12 cadre medicale infectate, la Neonatologie în Maternitate sunt 3 cadre medicale cu COVID 19, de asemenea focare mai sunt la ISU  cu trei angajaţi bolnavi.

La două societăţi din municipiu sunt 9 muncitori depistaţi pozitivi.

Focare de coronavirus mai sunt la azilul din Aldeni une sunt 4 persoane infectate, 2 bătrâni şi 2 angajaţi,  dar şi la azilul din Costeşti, unde sunt 17 persoane infectate, majoritatea bătrâni.

Din rândul beneficiarilor cu COVID 19, din acest azil s a înregistrat un prim deces în cursul zilei de marţi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.