Trei angajate ale unei fabrici de confecţii din municipiul Buzău au fost diagnosticate cu noul coronavirus şi internate în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DSP Buzău, trei femei cu vârste de 36, 39 şi 54 de ani, angajate ale unei firme de confecţii din municipiul Buzău, au fost testate pozitiv pentru COVID-19 şi înternate în spitalul suport de la Râmnicu Sărat.

Cele trei femei fac parte dintr-un colectiv de 90 de persoane care lucrau într-o firmă de confecţii din Buzău, care şi-a sistat activitatea, iar restul angajatelor au fost izolate la domiciliu.

În luna martie, când pe piaţă nu se găseau măşti de protecţie, societatea respectivă a confecţionat măşti din bumbac pe care le-a vândut prin intermediul unor farmacii şi ulterior le-a şi donat, în pachete de câte cinci, buzoienilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.