Ca urmare a creării condiţiilor de întoarcere în siguranţă a autobuzelor la Pasajul Domneşti, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a decis modificarea traseului liniei 322. Astfel, începând de miercuri, linia 322 va funcţiona între terminalele „Pasaj Domneşti” şi „Ghencea”, pe traseul - Pasaj Domneşti, bretea Pasaj Domneşti, Prelungirea Ghencea, Bd. Ghencea, terminal „Ghencea‟ şi retur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit comunicatului de presă al TPBI, acest traseu va asigura în continuare legătura locuitorilor din zona Prelungirea Ghencea cu tramvaiele liniei 41, la capătul de linie „Ghencea”, precum şi cu trenurile Magistralei 5 de metrou, la staţia „Râul Doamnei”.

În plus, le va oferi o relaţie directă de transport călătorilor care doresc să ajungă la Cimitirul Ghencea 2 sau în zona Pasajului Domneşti, mai indică sursa citată.

Pe noul traseu, autobuzele liniei 322 vor opri pe bretelele Pasajului Domneşti şi în noile staţii „Cimitirul Ghencea 2” (amplasată ȋnainte de accesul ȋn Cimitirul Ghencea 2) şi „Pasajul Domneşti‟ (pe sensul spre Strada Valea Oltului).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.