Toţi elevii din municipiul Constanţa au transport gratuit cu mijloacele de transport în comun ale CT Bus, după ce, până acum, ei beneficiau de o reducere de 50 la sută la plata abonamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Consiliul Local Municipal, întrunit joi într-o şedinţă extraordinară, a adoptat o hotărâre în acest sens. 
 
Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a afirmat că de această gratuitate vor beneficia toţi elevii din municipiu nu doar în timpul anului şcolar, ci şi în vacanţe.  
 
"Începând de joi, toţi elevii constănţeni pot circula gratuit cu autobuzele CT Bus. Dacă până acum elevii aveau o reducere de 50% la plata abonamentului, la fel ca şi studenţii, cadrele didactice sau personalul auxiliar din educaţie, de astăzi lucrurile s-au schimbat. Pe orice linie, în interiorul municipiului Constanţa, în orice zi, fie că este zi de şcoală sau weekend, 365 de zile pe an, adică şi în vacanţă, toţi elevii de la grădiniţă, şcoală, liceu, învăţământ profesional, învăţământ vocaţional sau învăţământ dual circulă gratuit în municipiul Constanţa”, a declarat edilul. 
 
Astfel, toţi elevii care sunt înscrişi la o unitate de învăţământ din municipiul Constanţa călătoresc gratuit prezentând doar carnetul de elev vizat pe anul în curs sau o adeverinţă de şcolarizare, fără a avea nevoie de alte documente care să ateste calitatea acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.