Poliţia de Frontieră anunţă că traficul va fi suspendat temporar, marţi noapte, prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, pentru lucrări în Serbia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a fost informat, prin Punctul de Contact Porţile de Fier I, de către autorităţile de frontieră din Serbia că, în intervalul 18.05.2021, ora 23.00 - 19.05.2021, ora 06.00, traficul rutier prin P.F. DjerdapI (R. Serbia) - P.T.F. Porţile de Fier I (România) va fi suspendat temporar ca urmare a unor lucrări la ecluza pentru nave de la Hidrocentrala Porţile de Fier I - Djerdap, de e partea sârbă”, a transmis, marţi, Poliţia de Frontieră.

Autorităţile recfomendă cetăţenilor români şi străini care doresc să tranziteze frontiera de stat prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, în respectivul interval orar, să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim de trafic internaţional de la frontiera cu Republica Serbia:

  • P.T.F. Porţile de Fier II - judeţul Mehedinţi;

  • P.T.F. Naidăş - judeţul Caraş Severin;

  • P.T.F. Moraviţa şi PTF Jimbolia - judeţul Timiş.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.