Traficul rutier în Pasajul Unirii este restricţionat, în acest week-end, pe ambele sensuri, pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii ale sistemului rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia rutieră în Pasajul Unirii a fost restricţionată pe ambele sensuri de circulaţie, începând de vineri seara, de la ora 22.00. Restricţiile sunt valabile până luni, la ora 4.00, şi au fost instituite pentru a se finaliza lucrările de reparaţii extinse ale sistemului rutier din Pasajul Unirii, realizate de Administraţia Străzilor Bucureşti, a anunţat Primăria Capitalei.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă.

Lucrările la sistemul rutier din Pasajul Unirii au început în 22 martie şi fac parte din prima etapă a lucrărilor de reparaţii ale arterelor din Capitală. Aceste lucrări sunt realizate în baza acordurilor cadru de reparaţii, încheiate cu Asocierea SC Strabag & Straco Grup SRL.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.