Traficul de camioane va fi întrerupt, sâmbătă, în intervalul orar 10:00-13:00, pe sensul de ieşire din România, ca urmare a unei acţiuni de protest de pe teritoriul Bulgariei, privind poluarea aerului în oraşul Ruse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)anunţă că, sâmbătă, între orele 10.00şi 13.00, traficul de camioane va fi întrerupt pe sensul de ieşire din România, di cauza unei acţiuni de rotest.

”Acţiunea de protest se va desfăşura în zona sensului giratoriu care permite accesul în punctul de trecere a frontierei. Astfel, traficul rutier se va desfăşura îngreunat în zona PTF Giurgiu, drept urmare rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată”, anunţă CNAIR.

Compania anunţă că va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiei, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.