Traficul rutier este restricţionat pe DN1, în Comarnic, unde se circulă alternativ pe un fir, iar pe DN7, în localitatea Lazaret, traficul rutier este întrerupt, în urma unor accidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Prahova, pe DN1 la kilometrul 107+400 de metri (localitatea Comarnic), a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului două persoane au fost rănite uşor. Se circulă pe un fir, alternativ dirijat de poliţişti. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii evenimentului.

Anterior, poliţiştii anunţau că se circulă în coloană pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre munte.

De asemenea, în judeţul Sibiu, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu la kilometrul 241 (localitatea Lazaret), a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. În urma evenimentului o  persoană a fost rănită uşor. Traficul rutier este blocat. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.