Opt trenuri de călători care circulau prin Valu lui Traian, judeţul Constanţa, vor ajunge cu întârziere la destinaţie, marţi seară, după ce traficul feroviar a fost oprit timp de aproape o oră, din cauza unei defecţiuni la instalaţia de centralizare electronică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în intervalul 17,10-17,57, traficul feroviar a fost temporar oprit, pe raza SRCF Constanţa, în staţia CF Valu lui Traian, din cauza defectării Instalaţiei de Centralizare Electronică", se arată într-un comunicat al CFR.

Conform sursei citate, echipele de intervenţie s-au deplasat acolo şi au remediat defecţiunea.

Ca urmare a defecţiunii, opt trenuri de călători au staţionat în gările adiacente, iar ulterior şi-au reluat circulaţia, urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp", transmite sursa citată.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.