Traficul feroviar în judeţul Braşov, între Dârste şi Timişu de Sus, a fost reluat după ce echipeje CFR au reuşit remedierea defecţiunii. Cele şapte trenuri afectate vor fi reînscrise treptat în circulaţie, având întârzieri cuprinse între 40 şi 120 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CFR SA, echipele de intervenţie au reuşit repunerea sub tensiune a firului de contact între Dârste şi Timişu de Sus, judeţul Braşov, trenurile staţionate urmând a fi treptat reînscrise în circulaţie.

”Mecanicului trenului Regio 3023 a anunţat deranjamentul şi a spus că nu poate trece, în jurul orei 7.20. S-a întrerupt alimentarea cu energie electrică şi a fost trimisă o drezină de la Braşov pentru a remedia situaţia. A fost rezolvată rapid probleme deoarece copacul doar s-a sprijinit pe linia de contact, nu a rupt-o”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR.

Potrivit acesteia, întârzierile sunt cuprinse între 40 şi 120 de minute.

Traficul feroviar între Dârste şi Timişu de Sus, judeţul Braşov, a fost oprit, luni, după ce un arbore smuls de vântul puternic a căzut pe firul de contact, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică.

”Copacul smuls de rafalele puternice de vânt, care au depăşit în această zonă viteza de 80 de kilometri la oră, a rămas sprijinit pe firul de înaltă tensiune, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică”, anunţă CFR SA.

Şase trenuri de călători - R 3023, IR 15538, IR 14034, IR 1644, IR 1632, IR 1745 - au staţionat temporar în gările Timişu de Sus, Dârste, Braşov şi Predeal, iar R 3023 între Dârste şi Timişu de Sus.

La faţa locului s-a intervenit se intervine pentru îndepărtarea copacului şi remedierea deranjamentelor tehnice produse la linia de contact.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.