Traficul rutier este blocat, miercuri seară, pe DN 67C, în zona localităţii Şugag, judeţul Alba, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi. Drumarii de la DRDP Cluj au intervenit, însă utilajul a fost avariat de căderile masive de pietre, astfel că drumul va putea fi deblocat doar în cursul zilei de joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că pe DN 67C, la kilometrul 105+250 metri, între localitatea Şugag şi Barajul Tău Bistra, judeţul Alba, circulaţia rutieră este blocată, din cauza aluviunilor care au căzut de pe versanţi.

FOTO: Facebook CNAIR
FOTO: Facebook CNAIR

La rândul său, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că în zonă s-a produs o alunecare de teren care a antrenat cantităţi mari de pietre pe partea carosabilă.

”Drumarii DRDP Cluj au intervenit la scurt timp după producerea evenimentului, însă utilajul a fost avariat de căderile masive de pe versant. Deblocarea drumului fiind imposibilă în aceste condiţii, s-a luat decizia ca intervenţia să se realizeze în dimineaţa zilei de mâine (joi - n.r.)”, a arătat CNAIR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.