În perioada sărbătorii de Halloween, din ce în ce mai mulţi turişti caută vacanţe la preţuri avantajoase, astfel că agenţiile de turism au lansat oferte cu reduceri care ajung şi la 45%, la fel ca şi cele pentru vacanţa de vară de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În general, cei care sunt interesaţi să-şi cumpere un sejur sunt tinerii şi cuplurile proaspăt căsătorite. În cazul acestora din urmă, pachetul achiziţionat reprezintă un cadou pentru persoana iubită, arată datele Christian Tour, unul din cei mai mari touroperatori din ţară.

Un alt segment important de turişti este format din familiile cu copii, pentru că cei mici sunt foarte entuziasmaţi de tot ce implică această sărbătoare.

"Suntem surprinşi de popularitatea crescândă a acestei sărbători de origine celtică, importată în România de peste ocean. Interesant este faptul că, pe lângă petrecerile care se organizează de câţiva ani şi la noi, românii sunt interesaţi mai nou şi de ideea de a-şi cumpăra o vacanţă de Halloween”, a declarat Marius Pandel, director general Christian Tour.

În acest context, agenţia de turism a pregătit de Halloween o campanie de oferte şi reduceri de până la 45%.

Pentru Dubai, de exemplu, turiştii care îşi cumpără până pe 10 noiembrie o vacanţă în această destinaţie plătesc de la 396 de euro de persoană, sumă care include transport cu avionul şi şapte nopţi de cazare într-un hotel de trei stele.

Plecările cu avionul sunt din Bucureşti şi Cluj-Napoca, iar oferta este valabilă pentru sejururile din luna noiembrie.

De asemenea, turiştii care se gândesc deja la vacanţa de vară pot achiziţiona în această perioadă sejururi în insulele greceşti (precum Rodos, Santorini sau Thassos), în staţiuni apreciate din Turcia ca Antalya şi Bodrum, în Hurghada (Egipt) ori în destinaţiile populare din Spania – Mallorca şi Tenerife, cu reduceri de până la 45%.

”În acest caz, ei trebuie să achite un avans de 25 de euro, urmând ca restul sumei să fie plătit în rate fără dobândă”, mai spun reprezentanţii Christian Tour.

În cele două decenii de activitate, peste 1,3 milioane de români au mers în vacanţe prin Christian Tour. În prezent, compania deţine 39 de agenţii proprii în toată ţara şi este prezentă în Ungaria, Polonia, Serbia şi Republica Moldova. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.