Toţi cei trei bebeluşi care au fost infectaţi cu coronavirus şi care ulterior au fost internaţi la Maternitatea Bega din Timişoara, spital suport pentru Covid 19, au fost declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi din spital. Ultimii doi bebeluşi au fost predaţi mamelor lor miercuri dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi bebeluşi, care au fost internaţi la Maternitatea Bega din Timişoara, după ce au contactat noul coronavirus, au fost externaţi, miercuri dimineaţă, şi predaţi mamelor lor, şi ele, de asemenea, vindecate de Covid 19.

La Maternitatea Bega a mai rămas o singură pacientă, gravidă, infectată cu noul coronavirus, dar şi mai mulţi bebeluşi sănătoşi care aşteaptă să se încheie perioada de izolare acasă pentru mamele lor care, de asemenea, fuseseră infectate.

Primul nou născut care avea coronavirus a fost externat în urmă cu o săptămână.

Cei 3 bebeluşi care au fost însănătoşiţi la Maternitatea Bega din Timişoara, dedicata îngrijirii pacientilor cu COVID 19, au venit pe lume în focarul de infecţie de la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.