Toate unităţile de învăţământ din municipiul Giurgiu trec la predarea în sistem online, începând de marţi, după ce rata de infectare în oraş a ajuns la 6,27 la mie. Simularea examenului de bacalaurat va avea loc cu prezenţa fizică a elevilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu  a decis, în şedinţa de luni, ca toate unităţile de învăţământ din municipiul Giurgiu să suspende activitatea faţă în faţă, începând de marţi. Cursurile vor continua în system online.

Decizia a fost luată după ce rata de infectare a ajuns la 6,27 la mie, iar DSP analizează dacă se impune carantinarea localităţii.

”În zilele de 23.03.2021 şi 24.03.2021, este permisă participarea elevilor la simularea pentru examenele naţionale de bacalaureat 2021 organizate la nivelul unităţilor de învăţământ din municipiul Giurgiu, în conformitate cu adresa nr.118382/21.03.2021 a Comandantului Acţiunii - domnul  Secretar de Stat Raed Arafat – Şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”, a mai transmis Prefectura Giurgiu.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.