Şcolile şi grădiniţele din municipiul Bacău se vor închide timp de 14 zile, iar orele se vor desfăşura exclusiv online, conform scenariului roşu. Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, după ce numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 a ajuns la 179 în doar 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum timp de 2 săptămâni cursurile se vor desfăşura exclusiv on-line, CJSU a decis ca pentru clasele a IV-a, a VIII-a şi a XII-a  irectorii unităţilor de învăţământ să stabilească un program de recuperare a materiei  în format „faţă în faţă” care urmează să fie aplicat după ridicarea restricţiilor.

De asemenea, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a decis obligativitatea purtării măştilor de protecţie în toate spaţiile publice deschise şi închise, suspendare activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, dar şi activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare şi comercializare a produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice (restaurante, cantine etc.) în spaţii interioare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În ultimele 24 de ore, în judeţul Bacău s-au înregistrat 179 de cazuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.