Timpul de aşteptare depăşeşte două ore duminică, la ieşirea din ţară prin Vama Petea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform site-ului Poliţiei de Frontieră, cei care vor să iasă duminică din ţară prin Vama Petea au de aşteptat 150 deminute, aglomeraţie fiind înregistrată şi în zilele precedente la acest punct vamal.

La Petea, pentru intrare sunt 2 artere, iar pentru iesire sunt 6 artere.

”TRAFIC INTENS, număr foarte mare de mijloace de transport prezente la control pe sensul de ieşire”, precizează Poliţia de Frontieră.

Şi la Vama Urziceni este aglomerat pe sensul de ieşire din ţară, timpul de aşteptare fiind de 90 de minute.  La acest punct de trecere a frontierei, pentru intrare este o arteră, iar pentru ieşire: 3 artere + 1 staţie mobilă,

”TRAFIC INTENS, numar foarte mare de persoane/mijloace de transport prezente la control pe sensul de iesire”, indică site-ul Poliţiei de Frontieră.

În ultimele două zile s-au format cozi de autoturisme la Vama Petea, mai mulţi utilizatori comentând pe Facebook că au fost nevoiţi să aştepte şi 4 ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.