Testele făcute deţinuţilor cu care a intrat în contact primul angajat al Penitenciarului Gherla infectat cu coronavirus sunt negative, anunţă ANP. Astfel, până în prezent nici persoană privată de libertate din penitenciarele din România nu a fost confirmată cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă informăm că toate testele efectuate deţinuţilor contacţi ai primului angajat confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla au indicat rezultate negative. Astfel, până la acest moment, nu se înregistrează infectări cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor private de libertate, în nicio unitate penitenciară", a transmis, sâmbătă, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Sursa citată a arătat că al doilea angajat confirmat pozitiv în cadrul Penitenciarului Gherla nu a interacţionat cu persoane private de libertate, contacţii fiind stabiliţi doar din rândul membrilor personalului.

În continuare, se aşteaptă rezultatele testelor efectuate poliţiştilor de penitenciare identificaţi contacţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.