Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă luni că s-a reluat furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I - CET Sud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Lucrările pentru remedierea avariilor au fost finalizate în cursul serii de duminică, sistemul a fost încărcat în cursul nopţii, iar în prezent, echipele de lucru ale companiei sunt în teren pentru verificarea punctelor termice şi execuţia ultimelor manevre de echilibrare a sistemului”, transmite compania.
Peste 400 de blocuri din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei au rămas complet fără apă caldă şi căldură, iar alte câteva sute sunt parţial afectate, alimentarea făcându-se deficitar ca urmare a unei avarii apărute pe magistrala care asigură  alimentarea cu agent termic a celor două sectoare. 
 
O avarie apărută pe Magistrala 1 Sud care alimentează sectoarele 2 i 3 ale Capitalei a lăsat fără alimentare cu apă caldă şi agent termic peste 400 de blocuri, a declarat  duminică pentru News.ro directorul general adjunct al Termoenergetica, Adrian Gîtlan. 
„Este o avarie mare şi mai este una mai mică. În momentul de faţă avaria este izolată şi echipele noastre intervin pentru remediere”, a declarat Gîtlan. 
Potrivit acestuia, sunt afectate de avarie 40 de puncte termice care asigură alimentarea a 449 de blocuri. În cele 449 de imobile nu se mai livrează apă caldă şi nici agent termic.
„Mai sunt câteva sute de blocuri care funcţionează, deficitar în aval de zona oprită. În aceste blocuri parametrii sunt reduşi”, a precizat reprezentantul Termoenergetica. 
Acesta a adăugat că în zona afectată complet nu există spitale, în schimb în zona unde alimentarea se face deficitar există câteva instituţii şi spitale, iar echipele de intervenţie fac eforturi pentru ca alimentarea în aceste zone să fie reluată într-un timp cât mai scurt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.