Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri, că, din cauza unor probleme apărute în procesul de execuţie a lucrărilor de reparaţii la reţeaua termică din Şoseaua Alexandriei, termenul de finalizare va fi prelungit până în data de 02 septembrie 2022. În momentul decopertării, s-a constatat că galeria de termoficare era inundată cu apă reziduală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Termoenergetica anunţă, miercuri, că se prelungeşte termenul de finalizare a lucrărilor la reţeaua din Şoseaua Alexandriei până în 2 septembrie, fiind necesară înlocuirea a 460 de metri de conductă cu diametrul de 400 mm.  

”În momentul decopertării, s-a constatat că galeria de termoficare era inundată cu apă reziduală din canalizarea din zonă, în acest sens fiind necesare noi operaţiuni care presupun golirea, aerisirea şi spălarea galeriei. Înainte de reluarea lucrărilor este necesară intervenţia echipelor Apa Nova pentru remedierea defecţiunilor apărute la conducta de canalizare”, a trasmis compania.  

Sursa citată a precizat că lucrările sunt executate de firma Clay Work Bucharest SRL şi fac parte din categoria operaţiunilor esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire.  Pentru realizarea lor a fost necesară oprirea furnizării apei calde de consum pentru un număr de aproximativ 140 de blocuri. 

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. 

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.