Testul pentru coronavirus a ieşit negativ în cazul copilului care a făcut febră la scurt timp după ce tatăl său s-a întors din Italia. Copilul va fi în continuare izolat la domiciliu şi va lua tratament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Referitor la cazul minorului aflat de joi, 27.02.2020, în zona de sub-izolare constituită la Secţia de boli infecţioase a Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, vă informăm că a sosit rezultatul testului de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş. Acesta indică «rezultat negativ»”, a transmis, vineri, Prefectura Teleorman, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că minorul va fi transportat şi plasat în autoizolare la domiciliu şi va urma tratament de specialitate prescris de medicul specialist pentru afecţiunea de bază.

Un copil din judeţul Teleorman, al cărui tată a fost în regiunea Lombardia din Italia, era suspect de infectare cu coronavirus. Întreaga familie era izolată la domiciliu, iar copilul a făcut febră fiind transportat la spital.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.