Transportatorul aerian naţional Tarom va opera un zbor special de repatriere, Bucureşti - Beirut - Bucureşti joi, 13 august, a anunţat compania pe contul său de Facebook. Preţul unui bilet este de 230 euro, la care se adaugă 50 dolari taxa necesară pentru testul PCR, pentru depistarea Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi pasageri, vă anunţam că în data de 13 august 2020 Tarom va opera un zbor special de repatriere, Bucureşti – Beirut – Bucureşti. Program operare: Bucureşti: decolare ora 17.00 - aterizare Beirut ora 19.20, Beirut: decolare ora 20.35 - aterizare Bucureşti ora 23.05. Tarif: 230 euro, toate taxele incluse + 50 dolari taxa necesară pentru testul PCR”, arată anunţul companiei.

Fiecare bilet include un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg.

Compania roagă pasagerii ca înainte de efectuarea zborului să verifice condiţiile de călătorie impuse de către autorităţi, pe site-ul Ministerului de Externe.

”Toţi pasagerii care sosesc în Liban trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test molecular (tip PCR), prelucrat de un laborator acreditat în ţara de reşedinţă, care să fie realizat cu cel mult 96 de ore înainte de plecarea spre Liban. Pasagerilor care nu vor prezenta un test molecular negativ (tip PCR) nu li se va permite îmbarcarea în aeronave cu destinaţia Liban”, precizează compania.

Toţi pasagerii care doresc să călătorească în Liban trebuie să completeze formularul: https://arcg.is/0GaDnG.

Pasagerilor care nu au completat formularul nu li se va permite îmbarcarea în avion.

De asemenea, toţi pasagerii care sosesc în Liban vor fi supuşi testului molecular (tip PCR), teste prelucrate de laboratoare autorizate de Ministerul Sănătăţii Publice libanez şi achitate companiei aeriene.

”Înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectaţi condiţiile de călătorie speciale: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie”, mai menţionează Tarom.

Biletele pot fi achiziţionate doar prin agenţiile Tarom. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

O explozie masivă a devastat capitala Libanului, Beirut, pe 4 august, în urma căreia au murit peste 150 de oameni, peste 6.000 au fost răniţi, iar sute de mii de persoane au rămas fără adăpost.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.