Fostul deputat PP-DD de Gorj în legislatura 2012 - 2016, Răzvan Rotaru, care a ajuns, vineri la secţia ATI a Spitalului Judeţean Târgu Jiu, în stare de inconstienţă după o supradoză de medicamente, este în stare stabilă şi se află, în prezent, la secţia de psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pacientul este stabil şi se află la secţia de psihiatrie în prezent”, au spus, sâmbătă pentru News.ro, reprezentanţii SJU Târgu Jiu.

Fostul parlamentar Răzvan Rotaru, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la spital, la Terapie Intensivă, după o supradoză de medicamente, potrivit publicaţiei online Gorj Express.

„La UPU a fost adus, in stare de inconştienţă, un bărbat în vârstă de 45 de ani căruia i s-au făcut rău după ingestia unor medicamente. A primit îngrijiri medicale în UPU, fiind transferat la Neurologie pentru consult interdisciplinar. A fost solicitat şi consultul medicului de garda de la Medicină Internă, care a decis să interneze pacientul. Până îşi va reveni din starea de inconştienţă, se află în grija medicilor din ATI I”, a explicat vineri Mihaela Ţicleanu, purtător de cuvânt al SJU Târgu Jiu, citată de sursa locală menţionată.

Potrivit publicaţiei online amintite, membrii familiei lui Răzvan Rotaru au afirmat că acesta a încurcat dozele de pastile şi a luat suplimentar, uitând că deja luase o doză.

Totuşi, cadrele medicale au sesizat, şi poliţia, mai precizează sursa precizată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.