Un târg de adopţii dedicat exclusiv căţeilor seniori va fi organizat în premieră, vineri, de la ora 17.00, de Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA)

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va fi live, pe pagina oficială de Facebook ASPA Bucureşti - https://www.facebook.com/ASPABuc.

Pentru ineditul târg au fost pregătiţi 15 căţei din cele trei centrele de adopţii ASPA - Bragadiru, Mihăileşti şi Pallady, cu vârste mai mari de 8 ani, care vor fi prezentaţi publicului online.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Circului Metropolitan Bucureşti, care va fi gazda târgului online.

Persoanele care doresc să adopte căţei o pot face şi fizic, la târgul de adopţii care va avea loc pe 19 noiembrie, în interiorul magazinului Maxi Pet din cadrul Militari Shopping din bd. Iuliu Maniu.

Căţei se pot adopta şi direct din centrele ASPA - https://www.facebook.com/ASPAPallady, https://www.facebook.com/ASPABragadiru şi https://www.facebook.com/ASPAMihailesti.

Toţi căţeii de la târgurile ASPA au procedurile legale îndeplinite, iar adopţiile sunt gratuite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.