Ministrul Mediului, Tánczos Barna, anunţă că lucrează, împreună cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, la dezvoltarea unui sistem de prevenire a incendiilor la gropile de gunoi, staţiile de depozitare şi sortare a deşeurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ultima perioadă s-au înmulţit incendiile de deşeuri, motiv pentru care am început să lucrăm cu Raed Arafat, şeful DSU, la dezvoltarea unui sistem de prevenire a incendiilor la gropile de gunoi, staţiile de depozitare şi sortare a deşeurilor", a arătat Tanczos, marţi, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că a avut loc o primă discuţie, în care s-a convenit asupra necesităţii introducerii unor abordări mai stricte în vederea prevenţiei. 

"La următoarea întâlnire, vom discuta despre cum putem introduce prevenţia în procedura de autorizare a companiilor care au ca activitate gestionarea deşeurilor", a explicat ministrul Mediului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.