Sute de constănţeni au participat la manifestările de Ziua Naţională desfăşurate în Piaţa Ovidiu, care au inclus şi o paradă a militarilor Forţelor Navale, Forţelor Terestre şi Forţelor Aeriene, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi ISU Dobrogea, dar şi un concert de muzică de fanfară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestările de Ziua Naţională au început cu intonarea imnului naţional, apoi a avut loc o ceremonie religioasă. 

Prefectul judeţului Constanţa, Adrian Nicolaescu, a citit mesajul premierului Dacian Cioloş cu prilejul Zilei Naţionale, după care a urmat discursul primarului Constanţei, Decebal Făgădău, care a spus că istoria a arătat că dezbinaţi românii au fost mai slabi.

“Momentul Unirii ne găseşte într-un moment al alegerii şi cred că acest moment al alegerii ar trebui să ne unească din nou. Istoria recentă ne-a arătat că dezbinaţi suntem mai slabi, dacă ne uităm în trecut vedem că uniţi am fost puternici”,  a afirmat Făgădău. 

A urmat apoi o paradă a militarilor Forţelor Navale, Forţelor Terestre, Forţelor Aeriene, a lucrătorilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi ai ISU Dobrogea.

Sute de oameni au asistat la ceremonii, înfruntând frigul şi ninsoarea, şi aplaudând îndelung militarii.

După paradă constănţenii prezenţi în Piaţa Ovidiu au urmărit un spectacol de muzică de fanfară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.